Месец на дамите

Драги дами, ова е ваш месец!!! По тој повод ЦЕРТУС & ЦРЦ ви овозможија попуст од 50 % на технички преглед и ви доделуваат подарок.

Ве очекуваме во нашите станици за технички преглед!

(Акцијата трае од 01.03.2022 до 31.03.2022)

Scroll to Top