Certus CRC

Добредојдовте во станици за технички преглед

Добредојдовте во станици за технички преглед

Цертус ЦРЦ

Пошта

Сите шалтерски услуги на Македонски Пошти можете да ги извршите во нашите простории

Гратис перење со секоја регистрација
30% попуст на технички преглед

Цертус & Црц на сите лојални клиенти во наредниот период започнувајќи од 01.09.2021 им доделува попуст од 30% попуст на технички преглед

Гратис перење со секоја регистрација
Гратис перење

Отсега само во станиците за технички преглед Цертус ЦРЦ со секоја регистрација добивате гратис перење на вашиот автомобил

Кафе бар
Кафе бар

Отсега можете да го пиете Вашето кафе во новоотворениот кафе бар во склоп на станицата за технички преглед Цертус ЦРЦ - Ченто

Декарбонизација
Декарбонизација

Декарбонизација претставува наједноставен начин за чистење на моторот со внатрешно согорување
ЦРЦ врши декарбонизација на вашето возило

Јубилеј 10 години
previous arrow
next arrow

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

ОСИГУРУВАЊЕ

ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА

КАФЕ БАР

ПЕРАЛНА

ЦЕРТУС КЛУБ

Зошто да го одберете Цертус ЦРЦ?

Цертус ЦРЦ секогаш се грижи да ви овозможи најдобра услуга, квалитет и сигурност за Вашето возило

Услуга

0%

Квалитет

0%

Сигурност

0%

Доверба

0%
1 +
задоволни клиенти секоја година

   Бројот од над 20 илјади клиенти во техничките станици на ЦРЦ која секоја година расте е показател за нашиот квалитет и способност дека нудиме квалитетна и брза услуга

Licencirani

Лиценцирани

   Цертус е осигурително брокерско друштво основано согласно законот за супервизија во осигурување лиценцирано согласно решение со број 09-65612 – Скопје на 18.04.2012 година издадено од агенција за супервизија и осигурување

Кафе бар

Перална

Декарбонизација

Поддржано од Цертус ЦРЦ.

Bikers MK
8-mi septemvri
Skaj Kart