Certus CRC

Добредојдовте во станици за технички преглед

Добредојдовте во станици за технички преглед

Цертус ЦРЦ
Гратис перење со секоја регистрација
Гратис перење

Отсега само во станиците за технички преглед Цертус ЦРЦ со секоја регистрација добивате гратис перење на вашиот автомобил

Кафе бар
Кафе бар

Отсега можете да го пиете Вашето кафе во новоотворениот кафе бар во склоп на станицата за технички преглед Цертус ЦРЦ - Ченто

Декарбонизација
Декарбонизација

Декарбонизација претставува наједноставен начин за чистење на моторот со внатрешно согорување
ЦРЦ врши декарбонизација на вашето возило

previous arrow
next arrow

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

ОСИГУРУВАЊЕ

ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА

КАФЕ БАР

ПЕРАЛНА

ЦЕРТУС КЛУБ

Зошто да го одберете Цертус ЦРЦ?

Цертус ЦРЦ секогаш се грижи да ви овозможи најдобра услуга, квалитет и сигурност за Вашето возило

Услуга

0%

Квалитет

0%

Сигурност

0%

Доверба

0%
1 +
задоволни клиенти секоја година

   Бројот од над 20 илјади клиенти во техничките станици на ЦРЦ која секоја година расте е показател за нашиот квалитет и способност дека нудиме квалитетна и брза услуга

iconfinder_1930264_check_complete_done_green_success_icon_256px

Лиценцирани

   Цертус е осигурително брокерско друштво основано согласно законот за супервизија во осигурување лиценцирано согласно решение со број 09-65612 – Скопје на 18.04.2012 година издадено од агенција за супервизија и осигурување

Кафе бар

Перална

Декарбонизација

Scroll Up