Македонски Пошти на шалтерите во Цертус

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека од неодамна во нашите центри за регистрација во Ченто и Даме Груев се отвори шалтер на Македонски Пошти. За да си го заштедите Вашето ценето време сите шалтерски услуги ќе можете да ги извршите кај нас.

Ваш Цертус

Scroll to Top