м.г

Саботно во месец Март

🟢 Секоја наредна сабота до крајот на месец Март, со секој извршен технички преглед и извадена полиса за автоодговорност добивате гратис меѓународна возачка дозвола! ✅️ Потребни документи: – Важечка лична карта (од сопственикот на возилото) – Важечка возачка дозвола – Две фотографии со димензии 45×35мм

Специјална осмомартовска понуда

По повод 8 Март, денот на жената, секоја дама која ќе ги посети нашите станици со цел да го регистрира својот автомобил ќе добие попуст од 700 денари.

Scroll to Top