Заокружи ја твојата среќна сабота

Нов месец, нови и убави изненадувања за вас! Секоја сабота во месец Февруари, сите кои ќе ги посетат нашите станици Цертус/ЦРЦ ќе добијат попуст од 700 денари за регистрација на возилото. Одберете која е вашата среќна сабота🍀 Ваш Цертус/ЦРЦ