30% попуст на технички преглед

30% Popust.

     Цертус & Црц на сите лојални клиенти кои во изминатите години го регистрирале своето возило во една од нашите станици за технички преглед во наредниот период започнувајќи од 01.09.2021 им доделува попуст од 30% попуст на технички преглед.
Цертус & Црц ќе додели попуст од 30% за технички преглед и на нови клиенти кои ќе го регистрираат своето возило и извадат полиса за автоодговорност во Цертус.

Покрај наведениот попуст од 30%, клиентите ќе добијат акциски подароци, купон за перење возило, купон од 700 денари за декарбонизација како и гратис кафе во нашите кафетерии.

Понудата важи за физички лица, попустот се однесува на ставката технички преглед.

За сите нови промени и акции ќе бидете известени на нашата веб страна, како и за подетални информации може да се обратите на некој од телефоните за контакт.

Scroll to Top