Filip Kostadinoski

Цертус – помош на пат

           Цертус Помош на пат во соработка со ORYX Assistance, обезбедува бесплатна техничка Помош на пат во случај на дефект или сообраќајна незгода за возила до 3.5t, која вклучува: Третман на возило на лице место / брза поправка: испуштање на погрешно наточено гориво; дополнување на гориво; замена на тркала и гуми; …

Цертус – помош на пат Read More »

Саботно во месец Март

🟢 Секоја наредна сабота до крајот на месец Март, со секој извршен технички преглед и извадена полиса за автоодговорност добивате гратис меѓународна возачка дозвола! ✅️ Потребни документи: – Важечка лична карта (од сопственикот на возилото) – Важечка возачка дозвола – Две фотографии со димензии 45×35мм

Специјална осмомартовска понуда

По повод 8 Март, денот на жената, секоја дама која ќе ги посети нашите станици со цел да го регистрира својот автомобил ќе добие попуст од 700 денари.

Заокружи ја твојата среќна сабота

Нов месец, нови и убави изненадувања за вас! Секоја сабота во месец Февруари, сите кои ќе ги посетат нашите станици Цертус/ЦРЦ ќе добијат попуст од 700 денари за регистрација на возилото. Одберете која е вашата среќна сабота🍀 Ваш Цертус/ЦРЦ

Македонски Пошти на шалтерите во Цертус

Почитувани клиенти, Ве информираме дека од неодамна во нашите центри за регистрација во Ченто и Даме Груев се отвори шалтер на Македонски Пошти. За да си го заштедите Вашето ценето време сите шалтерски услуги ќе можете да ги извршите кај нас. Ваш Цертус

Јубилеј! 10 години Цертус/ЦРЦ

      Од 1ви Април започнуваат изненадувања кои ќе траат до крајот на месецот!Со извршен технички преглед и полиса за автоодговорност добивате: – 30% попуст на технички преглед– 4 купони за перење на возилото– Tечност за ветробранско стакло– Подарок по избор– Гратис меѓународна возачка дозвола– 50% за декарбонизација– За секој изваден зелен картон до …

Јубилеј! 10 години Цертус/ЦРЦ Read More »

Месец на дамите

Драги дами, ова е ваш месец!!! По тој повод ЦЕРТУС & ЦРЦ ви овозможија попуст од 50 % на технички преглед и ви доделуваат подарок. Ве очекуваме во нашите станици за технички преглед! (Акцијата трае од 01.03.2022 до 31.03.2022)

30% попуст на технички преглед

30% Popust.

     Цертус & Црц на сите лојални клиенти кои во изминатите години го регистрирале своето возило во една од нашите станици за технички преглед во наредниот период започнувајќи од 01.09.2021 им доделува попуст од 30% попуст на технички преглед. Цертус & Црц ќе додели попуст од 30% за технички преглед и на нови клиенти …

30% попуст на технички преглед Read More »

Кафе бар

Kafe Bar CRC Cento

Додека го пиете Вашето кафе, работата е веќе завршена… Со секој извршен технички преглед добивате бесплатно кафе по избор! Previous Next

Гратис перење со секоја регистрација

Peralna CRC Cento

Отсега само во станиците за технички преглед Цертус ЦРЦ со секоја регистрација добивате гратис перење на вашиот автомобил Понудата трае во текот на 2021 година Повелете во нашите станици за технички преглед Previous Next

Декарбонизација

Carbon-Cleaner

Декарбонизација претставува наједноставен начин за чистење на моторот со внатрешно согорување на вашето возило! Декарбонизација претставува постапка со која се вбризгува одредена количина на H2E гас во всисната гранка за воздух на моторот со внатрешно согорување. Гасот тогаш реагира и ги раствара наталожените честички од јаглерод во внатрешноста на комрата за согорување, компресиониот дел од …

Декарбонизација Read More »

Scroll to Top