Гратис перење со секоја регистрација

Отсега само во станиците за технички преглед Цертус ЦРЦ со секоја регистрација добивате гратис перење на вашиот автомобил

Понудата трае во текот на 2021 година

Повелете во нашите станици за технички преглед

Scroll to Top