Месец на дамите

Драги дами, ова е ваш месец!!! По тој повод ЦЕРТУС & ЦРЦ ви овозможија попуст од 50 % на технички преглед и ви доделуваат подарок. Ве очекуваме во нашите станици за технички преглед! (Акцијата трае од 01.03.2022 до 31.03.2022)