Јубилеј! 10 години Цертус/ЦРЦ

      Од 1ви Април започнуваат изненадувања кои ќе траат до крајот на месецот!Со извршен технички преглед и полиса за автоодговорност добивате: – 30% попуст на технички преглед– 4 купони за перење на возилото– Tечност за ветробранско стакло– Подарок по избор– Гратис меѓународна возачка дозвола– 50% за декарбонизација– За секој изваден зелен картон до …

Јубилеј! 10 години Цертус/ЦРЦ Read More »