Македонски Пошти на шалтерите во Цертус/ЦРЦ

Почитувани клиенти, Ве информираме дека од неодамна во нашите станици за Технички преглед Цертус/ЦРЦ во Ченто и Даме Груев се отвори шалтер на Македонски Пошти. За да си го заштедите Вашето ценето време сите шалтерски услуги ќе можете да ги извршите кај нас. Ваш Цертус/ЦРЦ