30% попуст на технички преглед

30% Popust.

     Цертус & Црц на сите лојални клиенти кои во изминатите години го регистрирале своето возило во една од нашите станици за технички преглед во наредниот период започнувајќи од 01.09.2021 им доделува попуст од 30% попуст на технички преглед. Цертус & Црц ќе додели попуст од 30% за технички преглед и на нови клиенти …

30% попуст на технички преглед Read More »