Цертус – помош на пат

           Цертус Помош на пат во соработка со ORYX Assistance, обезбедува бесплатна техничка Помош на пат во случај на дефект или сообраќајна незгода за возила до 3.5t, која вклучува: Третман на возило на лице место / брза поправка: испуштање на погрешно наточено гориво; дополнување на гориво; замена на тркала и гуми; …

Цертус – помош на пат Read More »