м.г

Кафе бар

Kafe Bar CRC Cento

Додека го пиете Вашето кафе, работата е веќе завршена… Со секој извршен технички преглед добивате бесплатно кафе по избор! Previous Next

Гратис перење со секоја регистрација

Peralna CRC Cento

Отсега само во станиците за технички преглед Цертус ЦРЦ со секоја регистрација добивате гратис перење на вашиот автомобил Понудата трае во текот на 2021 година Повелете во нашите станици за технички преглед Previous Next

Декарбонизација

Carbon-Cleaner

Декарбонизација претставува наједноставен начин за чистење на моторот со внатрешно согорување на вашето возило! Декарбонизација претставува постапка со која се вбризгува одредена количина на H2E гас во всисната гранка за воздух на моторот со внатрешно согорување. Гасот тогаш реагира и ги раствара наталожените честички од јаглерод во внатрешноста на комрата за согорување, компресиониот дел од …

Декарбонизација Read More »

Scroll to Top