ЦЕРТУС АД  Осигурително брокерско друштво 
Име:
Е-маил:
Порака:
  

Контакт-информации

ЦЕРТУС АД
Осигурително брокерско друштво

Дирекција
Ул. „Методија Андонов Ченто“ бр.15а ,Скопје
работно време од 08.00 до 16.00
Телефон: 02 3256-392,02 3256-392 

Факс: 02 3115-878
info@certus.mk

Подружница 3 Ченто  
ул. Методија Андонов Ченто бр.15а Скопје 
работно време од 08.00 до 17.00 
сабота од 08.00 до 14.00               
Телефон. 076 30 30 20

Подружница 4  Даме Гуев   
ул. Лепенец бр.10 Скопје   
работно време од 08.00 до 16.00 
сабота од 08.00 до 14.00                      

Телефон. 076 30 30 10

Подружница 1  Карпош  
ул. Никола Парапунов бр.49,Скопје             
работно време од 08.00 до 19.00  
сабота од 08.00 до 14.00                      
Телефон. 02 3077-75

Подружница 2  Кисела Вода  
ул. Народни Херои бр.16 Скопје  
работно време од 08.00 до 19.00 
сабота од 08.00 до 14.00                      

Телефон. 02 2777-870

 

Следете не: